E shtunë, 13 Prill, 2024


Kontakt

I themeluar që në vitin 1998, Televizioni Rajonal u licencua nga Këshilli Kombëtar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si kanali i parë privat në Qarkun e Vlorës në vitin 1998. Mund të na ndiqni në transmetim në platformat ABCOM, NISATEL dhe IPTV në të gjithë Europën,në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Janë sëbashku Staf profesionistësh, teknologji e lartë, prodhime të suksesshme, programe për të gjithë target-moshat, si dhe lajmet e fundit. Prej datës 1 Shtator 2021, Televizioni Rajonal 6+1 Vlora filloi transmetimet në High Definition, standardi më i lartë i transmetimit televiziv në botë

Kontakt

6plus1vloratv@gmail.com
+355 68 266 5783